Melissa Bio Cosmetic D.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način Vi koristiti informacije na našim stranicama. Uvek se morate savetovati sa vašim terapeutom ili doktorom pre početka bilo kog tretmana, kao i ukoliko imate pitanja, nejasnoća ili želite saznati više informacija o vašem medicinskom problemu.Melissa Bio Cosmetic D.o.o. na ovim stranicama ne daje medicinske savete kao ni savete za postavljanje dijagnoze ili terapije Vaših problema. Informacije sadržane na ovim stranicama nemaju nameru sugerisanja donošenja bilo kakvih medicinskih, pravnih ili finansijskih odluka.

Informacije o svim proizvodima su osnovne. One se ovde nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mere predostrožnosti navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način delovanja, moguće interakcije i posledice njihovog korišcenja. Ove informacije NISU medicinski saveti.

Kod svih biljnih ulja nakon nekog vremena postoji mogućnost mirisa užeglosti zbog tankog sloja ulja koji ostaje na čepu ili navoju boce prilikom korišcenja. Taj miris ne označava užeglost celokupnog sadržaja boce.Ako osetite miris užeglosti, izlijte malu količinu biljnog ulja u čistu staklenu čašu i tada proverite da li je ulje oksidiralo.

Sva roba koju prodajemo je u originalnim bocicama i ispravno lagerovana.